Parfume

billige parfumeSammenlign Priser på Parfume

Køb dine parfumer på nettet og spar mange penge! Vi har lavet en sammenligning af forskellige parfume butikker på nettet, og viser hvor du bedst og billigst kan hente dine parfumer hejmme.

> Samligning af parfume butikker

pafume priser

Hvad er parfume?

Parfume er en blanding af æteriske olier, aromastoffer og et opløsningsmiddel, som anvendes til at få mennesker, dyr og ting til at dufte behageligt. Ordet parfume stammer fra den latinske betegnelse per fumum som betyder gennem røg. Parfume er blevet fremstillet og anvendt siden oldtidens Mesopotamien og Egypten. Processen blev udviklet og raffineret af romerne og araberne. Arkæologer har for nyligt fundet, hvad der antages at være, verdens ældste parfume, i Purgos på Cypern. Parfumen er ca. 4000 år gammel.

————

Verdens dyreste Parfumer

1. Clive Christian Imperial Majesty
Hvis pengene ikke er noget problem for dig, så er parfumen “Imperial Majesty” fra den britiske designer Clive Christian måske noget for dig. Prisen er “kun” 215,000 $ og den er for nylig blevet kåret  i Guiness rekordbog som den dyreste pafume i verden! Flasken har en 18-karat guld krave med en fem-karat diamant og parfumen bliver naturligvis leveret i en Bentley … Stik den!

Hvem køber sådan en parfume? Tja, Sir Elton John har faktisk købt en specialudgave af parfumen udformet som et lille klaver! Pris: 250.000 $! Tja, hvorfor ikke?

2. Clive Christian Nr. 1
Ikke så spektakulære som sin store søster, og en pris på $ 2150. Det er håndlavet med en 33-karat diamant på flasken!

3.Caro ‘s Poivre
En eksklusiv unisex duft til den nette sum af ca. $ 2000 – måske man kunne dele den (og udgiften) med kæresten?

4. Chanel nr. 5
Verdens mest berømte og evigt populære parfume koster $ 1850. Heldigvis bliver der tilbudt refill, så man kun skal betale for flasken én gang!

5. Baccarats Les Larmes Sacrees de Thebe
Hvis du ønsker at opnå en oldegyptisk duft, så kan du købe denne flaske for $ 1700 fyldt med dråber af røgelse og myra. Den pyramideformede parfume er fremstillet af Baccarat krystal!

Andre kandidater er …

6. Annick Goutal’s Eau d’Hadrien $ 1.500

7. Hermes’ 24 Faubourg $ 1.500

8. Shalini Pafume Shalini $ 900

9. Jean Patou’s Joy $ 800

10. Jar Parfums’ Bolt af Lightning $ 765