Chanel Parfume

På jagt efter billig Chanel Parfume ?

Her på siden finder du en oversigt over billig Chanel parfume, som kan købes hos en af verdens største online forhandlere. Vi har gjort det nemt for dig at finde nettets bedste tilbud på alle Chanel parfumer!

Hvis du hellere vil købe parfume fra danske butikker, så se mere på forsiden, hvor vi har lavet en stor sammenligning af parfume priser og butikker.

Anbefalede forhandlere af Chanel Parfume:

Shopping4net billig chanel parfume i danmark (Bemærk: Lille udvalg)

BilligParfume.dk billig  online

FragranceX.com billig parfume fra usa

Historien om de første Chanel Parfumer

Hver eneste af de mange ikoniske Chanel parfumer har en fast baggrund i brandets romantiske, trend-elskende historie. Det hele begyndte i 1922 med Pierre Wertheimer, indvilligede i at finansiere lanceringen af den nu meget kendte parfume, Chanel nr. 5. Han var så inspireret af skaberens ,Coco Chanel’s, ønske om at en rigtig kvinder bør dufte som en kvinde. Denne duft har siden da vist sig at være en tidløs klassiker og Chanel er kun blevet mere populær pga. parfumernes luksuriøse ry. Chanel har også lavet parfumer til det yngre publikum med Coco Mademoiselle som er skabt til ære for den ånd Coco Chanel startede firmaet med. Andre populære dufte, der for nyligt er er bla. Chanel Chance og Chanel Allure.