Calvin Klein Parfume

På jagt efter billig Calvin Klein Parfume ?

Her på siden finder du en oversigt over billig Calvin Klein parfume, som kan købes hos en af verdens største online forhandlere. Vi har gjort det nemt for dig at finde nettets bedste tilbud på alle Calvin Klein parfumer!

Hvis du hellere vil købe parfume fra danske butikker, så se mere på forsiden, hvor vi har lavet en stor sammenligning af parfume priser og butikker.

Anbefalede forhandlere af Calvin Klein Parfume:

BilligParfume.dk billig  online

FragranceX.com billig parfume fra usa

Historien om de første Calvin Klein parfumer

Med enorme succes, har Calvin Klein holdt fast i det der definerer ham som en af verdens bedste designere: ungdommelighed og dristighed. I 1982 forvandlede Calvin Klein mænds undertøj til et modeobjekt, designet bikinier til kvinder, og i begyndelsen af 1990’erne lancerede han den første parfume Obsession og Eternity. Calvin Klein indførte også de første unisex parfumer, CK One – inspireret af den voksende ligestilling mellem unge mænd og kvinder i moderne USA. Calvin Kleins mest berømte parfumer siden da er dufte som MAN, Euphoria og ckin2u, der alle er baseret på den samme “any-day, any-way” ånd som varede ved siden den første Calvin Klein parfume.